Organisatie


Taxi Eindhoven

Taxi Eindhoven Wij zijn een taxibedrijf gevestigd in Eindhoven. Wij bieden verschillende soorten vervoer aan: Eindhoven Airport Transport, Eindhoven Personenvervoer, Eindhoven Groepsvervoer en Eindhoven Zakelijk vervoer. We stellen onze klanten op de eerste plaats. We proberen de wensen van de klanten optimaal te vervullen. Bestel je een taxi bij TaxiStar (Taxi Eindhoven), dan ben je verzekerd van snelle service en scherpe prijzen. Bestel hieronder een taxi in Eindhoven.
taxi 988348 1920 - Organisatie
15507 150x150 - Organisatie

Scherpe prijzen

Scherpe prijzen, lange afstanden tot wel 50% korting.

191199761f9db9a2fb1e01f66ed44afa 150x150 - Organisatie

Snelle service

Taxi binnen 12 minuten in Eindhoven.

download 150x150 - Organisatie

Service Gericht

24 uur 7 dagen in de week beschikbaar om aan uw behoefte te voldoen.

Chauffeurs
Te vrede klanten
Gereden kilometers

Ons chauffeurs

Jawad Wafa

wAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs= - Organisatie

”Ik ben trots dat ik als zelfstandige ondernemer bij TaxiStar werk. Het is een bedrijf dat niet alleen uit is op geld, maar ook daadwerkelijk om haar klanten geeft. En luistert ook naar wat de werknemer te zeggen heeft”

Salim….
wAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs= - Organisatie

” Bij TaxiStar werken redelijke mensen die ook echt iets geven om hun klanten. En ik ben blij dat ik daar ook deel van ben. Als chauffeur maak ik veel mee en dat kan dan vervolgens delen met TaxiStar die er vervolgens iets mee doen.”

Faried BshiriwAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs= - Organisatie

” Als chauffeur bij TaxiStar is het fijn dat er geluisterd wordt naar mijn bevelingen. Ze luisteren naar wat ik te zeggen heb, als ik met een idee komt dan word er ook echt geluisterd. En als het ze bevalt dan gaan ze het ook uitvoeren.”

Hakim Ansar

wAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs= - Organisatie

” Kort gezegd een dikke duim krijgen ze van mij. Vriendelijke management die niet alleen maar aan winst denkt. Ze denken aan de klanten en aan hun werknemers. Dat zie je niet vaak tegenwoordig vooral niet in de taxi branche.”  

DutchUSA